Dekk Asker og Sandvika området. Trenger du nye bildekk er det bare å ta turen til oss. Vi har et bredt utvalg av bildekk fra mange kjente produsenter og kan tilby bildekk i alt fra budsjett- til Premiumdekk.

Med gode bildekk kjører man tryggere under vanskelige forhold – og dersom du er usikker på om dine bildekk er gode nok for en ny sesong, er det bare å ta kontakt med oss. Vi sjekker at dine bildekk har riktig lufttrykk og dype nok mønster. Om dine bildekk er klare for en ny sesong kan vi også forestå dekkskift mens du kan nyte en kopp kaffe i vår behagelige sofa.

Når du kjøper bildekk fra oss vil prisen inkludere omlegg, avbalansering og montering på bil. På denne måten er du helt sikker på at din bil er klar til en ny sesong. Om du i tillegg bruker vårt dekkhotell vil du få rabatt på kjøp av nye dekk.

Bildekk på hotell

Dersom du ikke har plass eller ønsker å bruke plass på lagring av bildekk er det bare å sjekke dem inn på vårt dekkhotell. Her vil de foruten å ligge trygt forvart også bli sjekket for lufttrykk, dybdemønster og skader. Etter sjekken får også dine bildekk en tur gjennom vår helt nye hjulvaskemaskin.

Skal du kjøpe nye bildekk eller behøver du en plass å oppbevare dem, er det bare å ta kontakt med oss.