Behov for dekkskift Asker eller i Sandvika området? Forestill deg at du ikke lenger trenger å tenke på dekkskift når høsten eller våren nærmer seg. Hos oss utfører vi nemlig mer enn gjerne et dekkskift på din bil – du kan slappe av med en god kopp kaffe i vår behagelige sofa i mellomtiden. Så om du har andre ting å gjøre enn å utføre dekkskift på bilen, er det bare å ta kontakt med oss.

Hos oss er det timebestilling for skifte av dekk og hjul, og dermed slipper du å stå timesvis i kø med mange andre foran deg. Du kommer til avtalt tid, og vi gjør jobben med en gang.

Se gjeldene priser på hjulskift hos oss her

Om du i tillegg til våre tjenester innen dekkskift også benytter vårt dekkhotell vil du komme på en liste over prioriterte kunder for dekkskift. Dette betyr at vi vil deg beskjed hver gang det nærmer seg et nytt dekkskift, og da er det bare å avtale en tid som passer din hverdag. I tillegg til dekkskift vil vi også kvalitetssikre at dine dekk er gode nok til en ny sesong. Dette gjør vi blant annet ved å kontrollere dekket for skader, samt at vi utfører en måling av dekkets mønsterdybde.

Gjør dekkskift til en behagelig opplevelse og ta turen til Lagerboden. Og om du ønsker å kjøpe nye bildekk har vi også et bredt utvalg av dekk fra mange anerkjente produsenter. Har du spørsmål om dekk eller dekkskift er det naturligvis bare å spørre oss.

Dekkskift på alle bilmerker

Uansett hva slags bil du har kan vi utføre dekkskift for deg. Vi har høy kompetanse på både bildekk og dekkskift, samt at vi alltid tilbyr våre kunder dekk av høy kvalitet om de behøver nye bildekk. Om du har felger som er blitt tilgriset av fastbrent bremsestøv og asfaltflekker, kan vil tilby en grundig manuell rens/polering både om du er kunde av vårt dekkhotell eller om du bare ønsker dekkskift.

Ta kontakt med Lagerboden dersom du ønsker at vi sørger for dekkskift på din bil.