Hos Lagerboden AS / Dekkmesteren tilbyr vi et stort utvalg av sommerdekk og som garantert vil passe ditt behov.

Når du skal velge sommerdekk er det viktig å tenke på bremselengde, evnen til å motstå vannplaning, sidegrep, kjørefølelse på både vått og tørt underlag og komfort. Samtidig kan det være en fordel å ha kjøreunderlaget med i betraktningen når det kan være forskjell på asfalt- og grusveier.

Fagekspertise for deg som trenger nye sommerdekk.

Om du er usikker på hvilke sommerdekk du bør velge, kan du trygt benytte deg av vår fagekspertise. Vi har lang erfaring og vet hvilke dekk som passer for de fleste biltyper og kjøreforhold her til lands.

Vi fører dekk fra mer enn 90 forskjellige produsenter.

Sommeren er jo flyktig her til lands og før du vet ordet av det, er det på tide å bytte til vinterdekk. Dersom du sjekker dine sommerdekk inn på vårt dekkhotell sørger vi ikke bare for trygg oppbevaring, men vi sjekker også lufttrykk, dybdemønster og eventuelle skader som må ha oppstått i løpet av sommermånedene. Når dette er gjort tar vi dekkene med på en tur gjennom vår hjulvaskemaskin. Ved å bruke vårt dekkhotell sparer du ikke bare plass hjemme, men du sørger for din egen og andres sikkerhet i neste sommersesong.

Dekk og lagerhotell.

I tillegg til dekkhotell tilbyr vi også lagerhotell for deg som har mer enn noen få sommerdekk som behøver oppbevaring. Disse rommene varierer fra fem til nitti kvadratmeter og kan innredes etter spesielle behov. Lagerlokalet er overvåket 24 timer i døgnet og har en tyveri- og brannalarm som er tilkoblet en vaktsentral. Alle som leier en bod hos oss får også ekstra rabatt på leie av en varebil, samt lukket henger som sørger for en trygg og skånsom transport av dine gjenstander.

Kontakt oss for en uforpliktende prat her dersom du ønsker mer informasjon om sommerdekk og hvilke valg som er klokest for din bil.

Kirkeveien 50, 1395 Hvalstad Telefon: 66 85 97 10 www.lagerboden.no • post@lagerboden.no