Når det kommer til vinterdekk ser vi at kjøreforholdene og underlaget har mye å si for å gjøre rett valg innen vinterdekk. Vi bor i et land med store ulikheter i klima, og en vinter i Norge er ikke nødvendigvis lik landet rundt. Derfor bør du tenke nøye igjennom hvilket underlag bilen skal kjøre på underveis av vinteren.

Gode vinterdekk er avgjørende for sikkerheten for deg selv og andre trafikanter når føret er vanskelig. Dersom du er usikker på om dine dekk er gode nok for en ny vintersesong, skal du bare ta kontakt med oss så kontrollerer vi hjulene for deg.

Vi Lagerboden AS / Dekkmesteren hjelper deg med å finne de rette vinterdekkene for din bil.

Vinterdekk fra Lagerboden AS / Dekkmesteren.

Som en del av Dekkmesteren-kjeden tilbyr vi et stort utvalg av vinterdekk, ment for å sikre deg et alternativ som garantert passer for ditt behov. Hos oss kan du være trygg på at du finner de dekkene som egner seg best for din bil, og det underlaget du kjører mest på gjennom vinteren.
Når vinteren er over anbefaler vi at du bruker vårt dekkhotell. Her sørger vi for å sjekke alle nødvendige egenskaper før vi gir tur i vår dekkvaskemaskin. Mens sommeren står på, kan du være sikker på at vi tar godt hånd om dine vinterdekk så de er klare til ny sesong. Dersom du bruker vårt dekkhotell kan vi også tilby best mulig pris på nye dekk. Når du kjøper nye bildekk er omlegg, optimalisering og montering på bil inkludert i prisen.

Vi forstår at det kan føles forvirrende å velge de rette dekkene for vinteren med tanke på alle valgene man har. Derfor kan du benytte deg av vår fagekspertise ved å ta kontakt. Du vil komme i kontakt med en fagperson med høy fagkunnskap og som setter pris på å veilede deg til kloke valg.

Kontakt oss for en uforpliktende prat her.
Kirkeveien 50, 1395 Hvalstad Telefon: 66 85 97 10 www.lagerboden.no • post@lagerboden.no